VERZENDEN

Bestellingen worden altijd binnen 3 werkdagen via PostNL verzonden. Afhankelijk van de post zal het pakketje dan de volgende werkdag in huis zijn. De verzendkosten neemt YOOMNA voor haar rekening en zijn dus gratis voor jou. Omdat wij via brievenbuspost versturen hoef je niet speciaal thuis te blijven.

RETOURBELEID

Stuur binnen 14 dagen (na aankomst op postadres) een e-mail naar aanyoomna@gmail.com met daarin de volgende gegevens: Naam + Ordernummer + Product + Eventueel reden van retour. Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging met het retouradres in Utrecht. Daarna stuur je het product op eigen kosten naar het adres van YOOMNA. Na ontvangst van het retour zal het aankoopgedrag binnen 7 dagen teruggestort worden.

 

Let op!
Het product moet ongebruikt, onbeschadigd, zonder vlekken en voorzien van alle labels en verpakkingen te worden geretourneerd aan YOOMNA. Producten die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande criteria voldoen zullen niet door YOOMNA worden geaccepteerd als retour. Tegen betaling van verzendkosten kunnen deze dan weer naar je teruggestuurd worden. Een custom made artikel kan niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal naar jouw wensen is gemaakt en deze niet meer verkoopbaar is voor iemand anders. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet mag het geretourneerd worden.

© 2019 by YOOMNA